Folyamatosan induló képzéseink

Mezőgazdaság

A mezőgazdaság területén növénytermesztés, állattenyésztés, kertészet, a mezőgazdaság gépesítése területén az alábbi képzéseket nyújtjuk.

Aranykalászos gazda (részszakma)
Aranykalászos gazda (részszakma)

Az aranykalászos gazda általános mezőgazdasági szakismeretekkel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez elengedhetetlen elméleti, fizikai és gyakorlati felkészültséggel, a vállalkozói tevékenységhez szükséges alapismeretekkel rendelkező szakember. 

A mezőgazdasági termelési feladatokat gazdaságosan, szakszerűen, környezetkímélő módon végzi, ismeri az állattartás, a szántóföldi növénytermesztés és a kertgazdálkodás alapjait. 

Mezőgazdasági erő- és munkagépkezelő (szakképesítés)
Mezőgazdasági erő- és munkagépkezelő (szakképesítés)

A termelési folyamat során a gép, gépcsoport folyamatos figyelése mellett elvégzi a kiadott üzemeltetési feladatokat. A termelési folyamatok során kezeli a precíziós gazdálkodást segítő eszközöket. A munkája során felelősségteljesen hajtja végre a feladatokat, átérezve a rábízott eszközök és termesztéstechnikai technológiák jelentőségét.

Mezőgazdasági rakodógép-kezelő (szakképesítés)
Mezőgazdasági rakodógép-kezelő (szakképesítés)

A mezőgazdasági rakodógépek üzemeltetése során a gépek folyamatos figyelése mellett végzi a kiadott anyagmozgatási feladatokat. Kezeli a precíziós gazdálkodást segítő eszközöket. Ki-emelt gondossággal végzi a gépek kezelését, tudatában van a munkája során kialakuló ve-szélyhelyzetekkel és azok megelőzésének és elhárításának módjával.

Megfelelő létszám esetén folyamatosan indítjuk Aranykalászos gazda képzésünket

Helyszín Hajdúnánás, IPOSZ Ház Attila utca 127.

Részletek az alábbiakban: