Minőségpolitika

A felnőttképzési tevékenység minőségpolitikája

Intézményünk elsősorban szakmai oktatási tevékenységet végez. Ennek keretében nem csak Szabolcs Szatmár Bereg és Hajdú Bihar megyében, hanem az egész ország területén élő munkaképes korú lakosok számára nyújtunk lehetőséget arra, hogy magas színvonalú szakmai képzés során eredményesen sajátíthassanak el korszerű, a piaci igényeknek teljesen megfelelő ismereteket, illetve új képesítéseket.

Minden feltételt biztosítunk ahhoz, hogy a képzéseinkre jelentkezők eredményesen elsajátíthassák a képzési programokban meghatározott elméleti és gyakorlati ismereteket, és a sikeres teljesítéssel megszerzett ismereteik, képességeik, illetve képesítésük segítse elő munkavállalásukat, eredményesebbé tegye munkájukat.

Képzéseinket a megrendelői igények maximális figyelembevételével, igényes eszközparkkal és felkészült oktatókkal valósítjuk meg.

Képzési programjainkat, tematikánkat és módszereinket a központi követelmények, a résztvevők, a munkáltatók és más megrendelőink igényei, munkatársaink, oktatóink véleménye és tapasztalata alapján határozzuk meg, és az érdekeltek igényeinek rendszeres figyelembe vételével fejlesztjük. Intézményi minőségpolitikánkban a partnerközpontúság elsődleges.

Intézményünk vezetése, oktatói és valamennyi munkatársa elkötelezett a jogszabályokban meghatározott és a szakmailag elvárható minőségi követelmények kielégítése, valamint a képzési tevékenység folyamatos fejlesztése iránt. Ennek megvalósulása érdekében minőségirányítási rendszerünknek a felnőttképzési tevékenységre vonatkozó külön egysége került kidolgozásra és bevezetésre, melynek keretében jelen minőségpolitikánkat, valamint egész felnőttképzési tevékenységünket - partnereink véleményét különösen figyelembe véve - évente felülvizsgáljuk, értékeljük és fejlesztjük.

Kozmáné Mórocz Mónika

ügyvezető

Befejezett képzések minőségi mutatói

2020. év

Beiratkozottak száma : 333 fő

   Vizsgára bocsátott: 313 fő

Sikeres vizsgát tett : 297 fő

Lemorzsolódás : 9%

Vizsga átlag : 4,38

Elégedettség : 9,34

2019. év

Beiratkozottak száma : 217 fő

Vizsgára bocsátott: 197 fő

Sikeres vizsgát tett : 189 fő

Lemorzsolódás : 11 %

Vizsga átlag : 4,05

Elégedettség : 9,71

2018. év

2017. év